

6:00 pm

Thursday 2:00 pm - 4:00 pm Move in 2:00 pm - 4:00 pm **Technical Inspection** Friday 7:30 am - 8:30 am **Technical Inspection** 8:00 am Marshals Training 8:00 am Riders Meeting in front of timing/scoring 8:20 am Track Inspection and Marshal Call Around 8:30 am - 8:40 am Stock 110 - Practice 1 - 10 min 8:45 am - 9:00 am 190 Ohvale - Practice 1 – 15 min 9:05 am - 9:15 am Stock 50 - Practice 1 - 10 min 9:20 am - 9:30 am Stock 125 - Practice 1 -10 min 9:35 am – 9:50 am 160 Ohvale - Practice 1 – 15 min 9:55 am - 10:10 am Stock 110 - Qualifying 1 - 15 min 10:15 am - 10:30 am 190 Ohvale - Practice 2 - 15 min 10:35 am - 10:50 am Stock 50 - Qualifying 1 - 15 min 10:55 am - 11:10 am Stock 125 - Qualifying 1 - 15 min 11:15 am - 11:30 am 160 Ohvale - Practice 2 - 15 min 11:30 pm - 12:30 pm Break 12:35 pm - 12:50 pm 190 Ohvale - Qualifying 1 - 15 mins 12:55 pm - 1:10 pm Stock 110 - Qualifying 2 - 15 mins 1:15 pm - 1:30 pm 160 Ohvale - Qualifying 1 - 15 mins 1:35 pm - 1:50 pm Stock 50 - Qualifying 2 - 15 mins 1:55 pm - 2:10 pm Stock 125 - Qualifying 2 - 15 mins 2:15 pm - 2:30 pm 190 Ohvale - Qualifying 2 - 15 mins 2:35 pm - 2:50 pm 160 Ohvale - Qualifying 2 - 15 mins 2:50 pm - 3:00 pm Break 3:00 pm Stock 110 Race 1 - 10 Laps 3:20 pm Ohvale 190 Race 1 - 13 Laps 3:40 pm Stock 50 Race 1 - 7 Laps 4:00 pm Stock 125 Race 1 - 10 Laps Ohvale 160 Race 1 - 13 Laps 4:20 pm 4:40 pm Stock 110 Race 2 - 10 Laps 5:00 pm Ohvale 190 Race 2 - 13 Laps 5:20 pm Stock 50 Race 2 - 7 Laps 5:40 pm Stock 125 Race 2 - 10 Laps

Ohvale 160 Race 2 - 13 Laps



Saturday	
7:30 am – 8:30 am	Technical Inspection
8:00 am	Marshals Training
8:00 am	Riders Meeting in front of timing/scoring
8:20 am	Track Inspection and Marshal Call Around
8:30 am – 8:40 am	Stock 110 - Practice 1 - 10 min
8:45 am – 8:55 am	190 Ohvale - Practice 1 – 10 min
9:00 am – 9:10 am	Stock 50 - Practice 1 – 10 min
9:15 am – 9:25 am	Stock 125 - Practice 1 -10 min
9:30 am – 9:40 am	160 Ohvale - Practice 1 – 10 min
9:45 am - 10:00 am	Stock 110 - Qualifying 1 - 15 min
10:05 am - 10:20 am	190 Ohvale - Qualifying 1 - 15 min
10:25 am - 10:40 am	Stock 50 - Qualifying 1 - 15 min
10:45 am - 11:00 am	Stock 125 - Qualifying 1 - 15 min
11:05 am - 11:20 am	160 Ohvale - Qualifying 1 - 15 min
11:20 pm - 12:20 pm	Break
12:25 pm - 12:40 pm	190 Ohvale - Qualifying 2 - 15 mins
12:45 pm - 1:00 pm	Stock 110 - Qualifying 2 - 15 mins
1:05 pm - 1:20 pm	160 Ohvale - Qualifying 2 - 15 mins
1:25 pm - 1:40 pm	Stock 50 - Qualifying 2 - 15 mins
1:45 pm - 2:00 pm	Stock 125 - Qualifying 2 - 15 mins
2:00 pm - 2:15 pm	Break
2:20 pm	Stock 110 Race 1 - 10 Laps
2:40 pm	Ohvale 190 Race 1 - 13 Laps
3:00 pm	Stock 50 Race 1 - 7 Laps
3:20 pm	Stock 125 Race 1 - 10 Laps
3:40 pm	Ohvale 160 Race 1 - 13 Laps
4:00 pm	Stock 110 Race 2 - 10 Laps
4:20 pm	Ohvale 190 Race 2 - 13 Laps
4:40 pm	Stock 50 Race 2 - 7 Laps
5:00 pm	Stock 125 Race 2 - 10 Laps
5:20 pm	Ohvale 160 Race 2 - 13 Laps